Ο Δήμος Αριστοτέλη προχωρά σε ένα ακόμα έργο βελτίωσης της καθημερινότητας δημοτών και επισκεπτών μέσω της ενίσχυσης των δικτύων υδροδότησης των Τοπικών Κοινοτήτων Νεοχωρίου, Παλαιοχωρίου και Πυργαδικίων.
Με πρόταση που κατέθεσε, διεκδίκησε και πέτυχε χρηματοδότηση ύψους 750.000 χιλιάδων ευρώ από Ευρωπαϊκά Προγράμματα για την ένταξη στο Πρόγραμμα «Προστασία του Περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των Πόρων» με ορίζοντα υλοποίησης μέχρι το Φεβρουάριο του 2020.
Συγκεκριμένα, προτίθεται να προχωρήσει σε προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος επεξεργασίας νερού με σκοπό την απομάκρυνση σιδήρου και μαγγανίου στο Παλαιοχώρι, στα Πυργαδίκια και στο Νεοχώρι.
Με αυτές τις νέες εγκαταστάσεις φίλτρων λύνονται οριστικά κάποια προβλήματα υδροδότησης των οικισμών και δημιουργούνται εναλλακτικές πηγές υδροδότησης μέσω ενός σταθερού και ασφαλούς μηχανισμού.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη με βαθιά συναίσθηση ευθύνης προς τους δημότες και του επισκέπτες του Δήμου συνεχίζει με σταθερά βήματα το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων που διασφαλίζουν την υγεία και το επίπεδο ζωής των ανθρώπων.