Η ενδοοικογενειακή διαμάχη πήρε ανεξέλεγκτη τροπή, όταν ο σύζυγος έκλεψε ένα μικρό αεροσκάφος και το έριξε στο σπίτι του, βρίσκοντας τον θάνατο.

Απίστευτη κατάληξη είχε ο καυγάς ενός ζευγαριού από την πολιτεία της Γιούτα στις ΗΠΑ, όταν ο εξοργισμένος σύζυγος αποφάσισε να εκδικηθεί την γυναίκα του, πέφτοντας με ένα κλεμμένο δικινητήριο αεροσκάφος, πάνω στο σπίτι της οικογένειας.
Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο 47χρονος Ντουέιν Γιουντ αφού χειροδίκησε εναντίον της συζύγου του μετά από ενδοοικογενειακό καυγά στο σπίτι τους, στη συνέχεια μετέβη σε μικρό αεροδρόμιο της περιοχής, από όπου έκλεψε το δικινητήριο Τσέσνα, οδηγώντας το με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο σπίτι της οικογένειας.
Μάλιστα, την στιγμή της συντριβής μέσα στο σπίτι βρισκόταν τόσο η σύζυγός του, όσο κι ένα ανήλικο παιδί από προηγούμενο γάμο της,ενώ λίγη ώρα πριν την πτήση αυτοκτονίας είχε ειδοποιήσει τα δύο βιολογικά του παιδιά (επίσης από τον πρώτο του γάμο) να φύγουν από το σπίτι και να μεταβούν στο σπίτι της πρώην συζύγου του.
Από την σφοδρή πρόσκρουσή στο εξωτερικό περίβλημα της κατοικίας, ο Γιουντ βρήκε ακαριαία θάνατο, ενώ ως εκ θαύματος κανείς άλλος δεν έπαθε το παραμικρό.

Ο Γιουντ κατείχε δίπλωμα πιλότου, πραγματοποιώντας ταξίδια μικρής διάρκειας με μικρά αεροσκάφη,ενώσύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του ζευγαριού,οι καυγάδες τους ήταν αρκετά συχνοί κι έντονοι.
από gazzetta.gr