Ένας αλλοδαπός τραυματίστηκε χτες στην το μεσημέρι στην περιοχή της Ουρανούπολης μετά από ατύχημα με σκάφος.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση δύο άτομα, ηλικίας 24 και 22 ετών που επέβαιναν σε μηχανοκίνητη λέμβο, έπεσαν στη θάλασσα στην περιοχή «Μεγάλη Άμμος» στην Αμουλιανή και στη συνέχεια η βάρκα συνέχισε ακυβέρνητη και προσέκρουσε σε παρακείμενη βραχώδη περιοχή όπου και ακινητοποιήθηκε.
Στέλεχος της Λιμενικής Αρχής που πήγε στο σημείο με ιδιωτικό θαλάσσιο μέσο διαπίστωσε τον τραυματισμό του 22χρονου στο αριστερό πόδι.
Ιδιώτης ιατρός που είχε ενημερωθεί από τη Λιμενική Αρχή παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Τρυπητής και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου για περεταίρω ιατρική περίθαλψη.
Η 24χρονη χειριστής της μηχανοκίνητης λέμβου «ΓΙΑΝΝΗΣ» Σ.Ι. 60 Α΄ οδηγήθηκε στη Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης όπου κατόπιν αλκοομέτρησης διαπιστώθηκε η κατανάλωση αλκοόλ σε ποσοστό 0,41 mg/l.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
από dailythess.gr