Μια ακόμη επιτυχία έφερε στη Χαλκιδική ο Χριστόφορος Μποζίνης. Ο έμπειρος αθλητής γι ακόμη μια φορά ανέβασε τη σημαία της Χαλκιδικής και της χώρας στο βάθρο, αυτή τη φορά με το χάλκινο μετάλλιο.

Το δελτίο τύπου αναφερει:
Μια πάρα πολύ σημαντική επιτυχία για την Χαλκιδική είναι η κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON DO που διεξήχθη στο Μινσκ Λευκορωσίας 19 με 25 Αυγούστου , από τον αθλητή και Δάσκαλο της Μακεδονικής Φάλαγγας και των Μακεδόνων Μαχητών Νέας Καλλικράτειας, Χριστόφορο Δ. Μποζίνη.
Ο Χαλκιδικιώτης αθλητής πριν λίγους μήνες (τον Απρίλιο) είχε στεφθεί χρυσός πανευρωπαϊκός πρωταθλητής στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAEKWON DO Που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας. Αρκετά χρόνια τώρα ο συγκεκριμένος αθλητής καταφέρνει να κατακτά μετάλλια σε κορυφαία πρωταθλήματα (Λίβερπουλ, Θεσσαλονίκη, Ανδρια Ιταλία) δείχνοντας ότι αποτελεί μια σταθερή αξία στο άθλημα.
Συγκινητική υποδοχή πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Ομάδα Tae Kwon Do κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου δύο Πυροσβεστικα οχήματα σχημάτισαν αψίδα με νερό για να περάσει από κάτω το αεροσκάφος που μετέφερε την Εθνική Ομάδα, η οποία να σημειωθεί ότι κατέκτησε (για πρώτη φορά στην ιστορία της) την τέταρτη θέση στον κόσμο. Μια τεράστια επιτυχία.
Ευχόμαστε τόσο για τον Χαλκιδικιωτη πρωταθλητή, όσο Φυσικά για την Εθνική Ομάδα, τα καλύτερα.