Μικρά και μεγάλα παιδιά “φοράνε” ξανά τα πελώρια χαμόγελά τους και ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη γιορτή για το παιδί, τον έφηβο, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια!
Το KIDOT (Kids of Tomorrow) Festival έρχεται στις 15 & 16 Σπετεμβρίου 2018 για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη μεταμορφώνοντας το Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο σε έναν χώρο γιορτής και προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον πλανήτη KIDOT!

Τι είναι όμως το KIDOT Festival;

Πρόκειται για ένα διήμερο πολυθεματικό εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό φεστιβάλ με επίκεντρο το παιδί και τον έφηβο, που στηρίζει τις δράσεις του στο παιδαγωγικό παιχνίδι και τη βιωματική μάθηση.
Από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, εκπαιδευτικά εργαστήρια, δραστηριότητες παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, θεατρικές παραστάσεις και μουσικά δρώμενα, all day events, ανοιχτές συζητήσεις και ομιλίες, food corner και ένα market με προϊόντα και υπηρεσίες αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους, προσκαλούν επισκέπτες όλων των ηλικιών να ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, να αναπτύξουν καινούργιες δεξιότητες, να ενημερωθούν για καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα για ολόκληρη την οικογένεια.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το 2nd KIDOT Festival απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους, προσφέροντας δράσεις και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικιακές ομάδες (βρεφική ηλικία έως 15 ετών), αλλά και σε ολόκληρη την οικογένειά φιλοξενώντας δραστηριότητες γονέα-παιδιού, καθώς και σεμινάρια αποκλειστικά για ενήλικες!
Παράλληλα, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες και σε φοιτητές συναφών σχολών, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ενημερωθούν για σύγχρονα θέματα γύρω από το παιδί και τον έφηβο, και να γνωρίσουν τους φορείς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη.

Δράσεις του 2nd KIDOT Festival

  • KIDOT Market Προϊόντων και Υπηρεσιών
  • KIDOT Workshops
  • KIDOT Talks
  • Side Events
  • All Day Events
  • Food Corner
  • Lounge & Play Areas

Το 2nd KIDOT Festival φιλοξενεί δραστηριότητες κλειστού τύπου, δηλαδή με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, καθώς και ορισμένες δράσεις στους εξωτερικούς χώρους που είναι ανοιχτές σε ολόκληρο το κοινό του φεστιβάλ.
Η συμμετοχή του κοινού στις δραστηριότητες κλειστού τύπου γίνεται είτε με προεγγραφή είτε απευθείας με εγγραφή στο χώρο του φεστιβάλ εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Μπαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο http://bit.ly/2NBe28U και επιλέγοντας την ηλικία του επισκέπτη, μπορείτε να δείτε τις προτεινόμενες δράσεις (KIDOT Workshops και oρισμένες δράσεις των ALL DAY EVENTS) και να δηλώσετε και εσείς συμμετοχή στο πιο ολοκληρωμένο φεστιβάλ για ολόκληρη την οικογένεια!
Το πρόγραμμα και οι φόρμες συμμετοχής για τα KIDOT Side Events, που έχουν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του KIDOT Festival www.kidotfestival.com για να ενημερωθείτε για τους συμμετέχοντες φορείς και τις ομάδες, καθώς και για το σύνολο των φιλοξενούμενων δράσεων και το πρόγραμμα του 2nd KIDOT Festival.
Ακολουθήστε το 2nd KIDOT Festival στο Facebook https://www.facebook.com/events/233141464113806/ για να μένετε πάντα ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα του μεγαλύτερου φεστιβαλ της πόλης για όλη την οικογένεια
Πρόγραμμα Δράσεων
Δήλωσε Συμμετοχή