Εξετάσεις άδειας άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού Μ.Ε. Θεσ/νίκης

  Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης για εξετάσεις άδειας άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού Οκτωβρίου 2018
  Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Οκτωβρίου 2018, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη, στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων, στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας-Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ, ως εξής:

  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

  Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

  • Έλεγχος φαρμάκων
  • Παρασκευή φαρμακοτεχνικών ή χημικών σκευασμάτων.

  Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

  • Εκτέλεση συνταγών
  • Αναγνώριση πλειόνων φαρμάκων

  ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ (ή ΓΡΑΠΤΕΣ) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

  ΤΕΤΑΡΤΗ 10 Οκτωβρίου 2018

  • Ελληνική φαρμακοποιία-Φαρμακοτεχνία
  • Φαρμακευτική Εμπορευματολογία-Στοιχεία Ιστορίας- Νομοθεσία

  ΠΕΜΠΤΗ 11 Οκτωβρίου 2018

  • Φαρμακολογία

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 Οκτωβρίου 2018

  • Τοξικολογία

  Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων πρέπει να κατατίθενται στην υπηρεσία (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, 26ης Οκτωβρίου 64, 546 27 Θεσσαλονίκη) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018.
  Οι υποψήφιοι θα παραλάβουν το παραπεμπτικό τους τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018, στις 9.00 π.μ., στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων, στον 2ο όροφο του κτιρίου της Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ.
  Τροποποίηση του προγράμματος γίνεται από τους εξεταστές, σύμφωνα και με το υπόλοιπο πρόγραμμα λειτουργίας της Σχολής και οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
  Παράκληση να αποστέλλονται από άλλες περιφερειακές ενότητες στην υπηρεσία μας μόνο διαβιβαστικό και κατάσταση του υποψηφίου.
  Όσοι υποψήφιοι προέρχονται από άλλη περιφερειακή ενότητα, μπορούν να προμηθεύονται το παράβολο 11,74 ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων της Θεσσαλονίκης (Ερμού και Καρόλου Ντηλ γωνία) και να το καταθέσουν στη γραμματέα της Επιτροπής, την πρώτη μέρα των εξετάσεων.