Δήλωση του προέδρου νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής Νικολάου Χατζηαλέξη για την Πολιτική Ακαδημία του Ιδρύματος Konrad Adenauer και της ΟΝΝΕΔ στη Χαλκιδική.

Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές, την Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και Κύπρο του Ιδρύματος Konrad Adenauer, την ΟΝΝΕΔ και τον Πρόεδρο μας Κώστα Δέρβο που επέλεξε την Χαλκιδική, τη γενέτηρά του Αριστοτέλη, ως προορισμό για να πραγματοποιηθεί η δράση της πολιτική ακαδημίας, μια εκδήλωση επιμόρφωσης στις άξιες της Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς.

Η συγκεκριμένη δράση υπήρξε χρήσιμη για τους συμμετέχοντες, ανταλλάχθηκαν απόψεις και προβληματισμοί για το μέλλον μιας ενιαίας Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες.

Από την πλευρά μας ως πολιτικοποιημένοι νέοι προγραμματίζουμε μια σειρά από δράσεις που θα αφορούν την δια βίου εκπαίδευση των νέων για τα θέματα που προβληματίζουν την Ελληνική κοινωνία, πιστεύουμε ότι είναι μονόδρομος να γίνουν πραγματικότητα οι μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης την Ελληνική οικονομία, γιατί μπορούμε και αξίζουμε μια καλύτερη Ελλάδα μέσα σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που θα εμπνέει σταθερότητα , ασφάλεια και ίσες ευκαιρίες για όλους .