Στην Αρναία φιλοξενείται από το δήμο Αριστοτέλη το μοναδικό γηροκομείο σε όλο το νομό Χαλκιδικής. Όπως αναφέρει και ο αντιδήμαρχος Αργύρης Τσακνής στα social media, με την ευαισθησία που διακατέχει τον Μητροπολίτη Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, κ.κ. Θεόκλητο συνεχίζεται το έργο που ξεκίνησε από τις αρχές του ’90 ο πρωκάτοχός του αείμνηστος μητροπολίτης Νικόδημος, με αποτέλεσμα να χαρίζονται στιγμές θαλπωρής και οικογενειακής γαλήνης σε ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη.

Το σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Ορθόδοξο Μακεδονικό παρατηρητήριο» διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Καππαδοκία και Άγιος Βασίλειος», τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αγάπης Αρναίας. η εκδήλωση αγάπης χαρακτηρίστηκε από μεγάλη προσέλευση και ανταπόκριση για το σκοπό της. 

Μια μέρα νωρίτερα, με γιορτινή διάθεση η ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και η Πολιτιστική Εταιρία Αρναίας στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Δημοτικό Σχολείο, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών, του ΚΔΑΠ και της Ρυθμικής Γυμναστικής Απόλλων Αρναίας.
Ο αντιδήμαρχος Α. Τσακνής ευχήθηκε στα παιδιά της Αρναίας αλλά και όλου του Δήμου Αριστοτέλη να περάσουν πολύ όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες!


Στο Νεοχώρι άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμη μια χρονιά ο Γυναικείος Σύλλογος Νεοχωρίου και η Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου διοργάνωσαν την εκδήλωση για το άναμμα του «Δέντρου των ευχών», μια όμορφη κίνηση που χάρισε στιγμές γεμάτες αγάπη στα μικρά παιδιά. Στη γιορτή παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Αργύρης Τσακνής και ευχήθηκε στους κατοίκους του Νεοχωρίου καλές γιορτές με υγεία και χαρά.