Μια σημαντική επιτυχία μετράει το συγκεκριμένο τμήμα των Μουδανιών καθώς ένα ακόμη μέλος θα κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα και θα μετακομίσει στην Αμερική.
Ο λόγος για την Εύη Ευγενίου που ξεκίνησε το βόλεϊ από μικρή στις ακαδημίες του ΠΟΜ, έχοντας σαν πρότυπο την μητέρα της. Το καλοκαίρι θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της για Αμερική καθώς κέρδισε αθλητική υποτροφία σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και θα είναι μέλος της κολεγιακής ομάδας του Smith College.
Έτσι μαζί με τον Αγκίμ(σ.σ το έτερο μέλος του ΠΟΜ που κέρδισε υποτροφία στην Αμερική) θα είναι η δεύτερη αθλήτρια του ΠΟΜ που θα αγωνίζεται του χρόνου στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.
Οι προπονητές της, Ευγενία Πάνγκου, Χρυσούλα Κατριλιώτη και Μανώλης Ροδοβίτης γνωρίζουν την προσπάθεια που έχει κάνει και είναι πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για αυτή τη μεγάλη επιτυχία.
Είναι ξεκάθαρο πως εκτός των αγωνιστικών σκοπών στο τμήμα βόλεϊ  του ΠΟ Μουδανιών έχουν «θέσει ως στόχο» να βοηθήσουν τους αθλητές-τριες να ανοίξουν τα φτερά τους.