Στο κανάλι “telekomsport.ro” μίλησε ο Ρουμάνος, Ιόαν Λουπέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην πρόταση που είχε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ από την Ιταλία και την Κροτόνε.
Αρχικά αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Ρουμάνου τεχνικού: “Ανεπίσημα μπορούμε να πούμε πως τον πήρε τον τίτλο. Μακάρι να το κάνει, γιατί είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ένας πολύ καλός τύπος, ένας έξυπνος άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να μιλήσεις και όχι μόνο για ποδόσφαιρο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και φαίνεται από το τι έχει καταφέρει τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ελλάδα. Είναι λίγοι οι Ρουμάνοι που καταφέρνουν να μπούνε σε ισχυρά πρωταθλήματα. Ελπίζω ότι μόλις κερδίσει τον τίτλο, μπορούμε να κάνουμε καλά βήματα”.
Στη συνέχεια, μίλησε για την πρόταση που αρνήθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, από την Ιταλία, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κροτόνε.
“Ξέρω πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου αρνήθηκε πρόταση από την Ιταλία και την Κροτόνε. Και νομίζω πως έπραξε πολύ καλά, αν και είναι δύσκολο στην Ελλάδα καθώς υπάρχει μία χαοτική κατάσταση εις βάρος του ΠΑΟΚ από την Αθήνα που έχει μεγαλύτερη επιρροή και δύναμη. Κατάφερε να αλλάξει πολλά πράγματα και να επιβληθεί. Το πρωτάθλημα ωστόσο είναι μακρύ, αλλά ξέρω πως βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά βδομάδα με την βδομάδα και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.