Την Παρασκευή είναι η κρίσιμη μέρα για την άρση της αποχής των διαιτητών της Super League μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο.
Σύμφωνα με τη Live Sport, η τετραμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Παπαπέτρου, Παπαδόπουλο, Κωσταρά και Δημητριάδη που θα συναντηθεί με την ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή αναμένεται να θέσει ως όρο για την επιστροφή στη δράση να τιμωρούνται αυστηρά όσοι παράγοντες προχωρούν σε δυσφημιστικές δηλώσεις εναντίον τους.
Μάλιστα προτίθενται να παρουσιάσουν και φάκελο και αναρίθμητα παραδείγματα από τοποθετήσεις στελεχών ομάδων εναντίον διαιτητών, που έμειναν ατιμώρητες παρότι υπάρχει το πλαίσιο για να τους επιβληθούν ποινές.
Οι διαιτητές θα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για το αποτέλεσμα της συνάντησης και εν συνεχεία θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά αν θα συνεχίσουν την αποχή ή όχι. Εκτιμάται πως τα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα διεξαχθούν κανονικά. Όσο για το σενάριο να σφυρίξουν αγώνες της Super League ξένοι διαιτητές σε περίπτωση συνέχισης της αποχής, οι Έλληνες ρέφερι είναι βέβαιοι πως οι ξένοι συνάδελφοί τους δεν πρόκειται να… σαμποτάρουν την αποχή τους.
Πηγή: sport-fm.gr