Η Νίκη φιλοξενήθηκε στο γήπεδο των Σημάντρων «Γεράσιμος Χάνος» για προπονήσεις εξαιτίας της κακής κατάστασης που ήταν το γήπεδο της ομάδας στη πρωτεύουσα.
Αυτή η κίνηση των ανθρώπων του ΑΟΣ άγγιξε αυτούς του Πολυγύρου και ευχαρίστησαν δημόσια τους άλλοτε κυπελλούχους Χαλκιδικής.
Αναλυτικά: 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου, στο ιστορικό σωματείο των Σημάντρων και προσωπικά στον φίλο μας, τον πρόεδρο Χατζηευθυμίου Δημήτρη!
Λόγω της έντονης χιονόπτωσης το Στάδιο Πολυγύρου ήταν ακατάλληλο για προπόνηση και η ομάδα των Σημάντρων μας φιλοξένησε και πραγματικά μας αγκάλιασε για τέσσερις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα!
Δυο ιστορικά σωματεία, που μόλις πριν από δυο χρόνια, καθώς ήταν δυο από τις ομάδες που έπαιζαν το καλύτερο ποδόσφαιρο τότε της Χαλκιδικής, βρέθηκαν αντιμέτωπες στον Τελικό Κυπέλλου, σε μια συνέχεια του ιστορικού υγιούς ανταγωνισμού που είχαν όλα τα χρόνια. Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι οι σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των Συλλόγων πάντα ήταν κάτι παραπάνω από φιλικές. Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά με την εξαιρετική στάση του ΑΟΣ, που δεν είχε καμία υποχρέωση να μας δεχτεί, να μας παραχωρήσει το γήπεδο Γεράσιμος Χάνος, ένα από τα ομορφότερα του Νομού και τα εκπληκτικά αποδυτήρια τους για την εξυπηρέτηση της ομάδας.
Το εκτιμάμε με την καρδιά μας και νιώθουμε απόλυτα περήφανοι που υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι, τέτοιες ομάδες με αρχές και αξίες και τέτοια φιλόξενα μέρη, στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής μας.
Ότι και να πούμε είναι λίγο.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε σύντομα στη θέση που αρμόζει σε ένα από τα μεγάλα σωματεία του τόπου!
Στην πρώτη κατηγορία!