Άνω κάτω έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες οι κατασκηνωτές του camping της Κρυοπηγής Χαλκιδικής, καθώς το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου), αποφάσισαν και έβαλαν λουκέτο στις εγκαταστάσεις, χωρίς καμία ενημέρωση προς τους κατασκηνωτές, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να απομακρύνουν τα τροχόσπιτα, τις σκηνές τους ή ό,τι άλλο έχουν μέσα στο camping, με αποτέλεσμα η περιουσία τους να παραμένει εκεί και να μην μπορούν να πάρουν το παραμικρό.
Ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει μεν στο ΤΑΙΠΕΔ, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια έχει δοθεί σε ιδιώτη για την αξιοποίησή του και για κάποιο λόγο, το Ταμείο αποφάσισε να σφραγίσει τις εγκαταστάσεις, με τους κατασκηνωτές να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και να μην ξέρουν τι να κάνουν.
Τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά» και η ανησυχία έχει «χτυπήσει κόκκινο», καθώς οι δεκάδες κατασκηνωτές φοβούνται ενδεχόμενο πλιάτσικο από επιτήδειους, αν και υπάρχει προς το παρόν security στο χώρο.
«Έχουμε τα τροχόσπιτά μας, ένα μέρος της περιουσίας μας εκεί και δεν ξέρουμε τι θα γίνει,» δήλωσαν ανάστατοι κατασκηνωτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΤΑΙΠΕΔ ζητά από τους κατασκηνωτές να δηλώσουν τα στοιχεία τους, τι ακριβώς έχουν στις εγκαταστάσεις, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση και να μπορέσουν να απομακρύνουν τα πράγματά τους, άγνωστο όμως πότε.
Αυτό που φαίνεται να δηλώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ προς τους κατασκηνωτές, είναι πως το πιθανότερο σενάριο είναι το καλοκαίρι να μην λειτουργήσει το camping.
Πηγή: infonews24.gr