Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Στρατώνι, η πρώτη εξόρμηση για το 2019 των εθελοντών γιατρών της ιατροκοινωνικής ομάδας της Π.Ε.Κ.Σ. (Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Σωματείων).


Πραγματοποιήθηκε ιατρικός προληπτικός έλεγχος πληθυσμού σε διάφορες ειδικότητες στο χώρο των ιατρείων του πρώην ΙΚΑ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Στρατωνίου, τον Δήμο Αριστοτέλη και την εθελοντική ΟΜΑΔΑ Διάσωσης. Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στην ιατροκοινωνική ομάδα της ΠΕΚΣ και στον πρόεδρο Θεοφάνη Ισακίδη, καθώς και στη συντονίστρια των εξορμήσεων αυτών Κοσμόγλου Σοφία.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο πολύ σπουδαίο αυτό έργο που επιτελείτε εδώ και 8 και πλέον χρόνια“, αναφέρεται στο fb από το δήμο Αριστοτέλη.
Να σημειωθεί ότι η ίδια δράση θα επαναληφθεί και στις 30 ή 31/3 στην Ουρανούπολη. Στις δράσεις της πρώτης πρωτοβουλίας, στο Στρατώνι, την δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο Λευτέρης Βαλσαμής Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη.