Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Εδεσσαϊκό σε ένα παιχνίδι που ήταν εξ αρχής δύσκολο και έγινε ακόμη περισσότερο από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Οι γηπεδούχοι είχαν καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης την υπεροχή ωστόσο δεν κατάφεραν, παρά τις ευκαιρίες, να πετύχουν το γκολ που θα έδινε τους τρεις βαθμούς παραχωρώντας ένα σημαντικό αποτέλεσμα στους πράσινους. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως το Παλαιοχώρι στην επίσημη σελίδα του στο ”Facebook” έδειξε να είναι ενοχλημένο από την απόδοση των διαιτητών που στέρησε τη νίκη στους κιτρινόμαυρους. Μάλιστα, γίνεται αναφορά σε γκολ του Σιμόνι που δεν μέτρησε ποτέ (σ.σ στα στιγμιότυπα που ακολουθούν από το edessaikos tv δεν φαίνεται η φάση με τον επιθετικό του Άρη).
Όπως και να έχει, παρά την ισοπαλία, ο Άρης παραμένει στη κορυφή του ομίλου.
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 0-0
Συνθέσεις:
Άρης Παλαιοχωρίου(Παντζιαρά): Γιώτας, Αποστολάς, Μπάμπουρας, Καταμπάς, Τσιντογιάννης(67′ Χαρίσης), Δημητρακόπουλος, Κωτάκης, Καφαλάς(73′ Αλωπούδης), Ιγνατίδης(85′ Σκέμπι), Σιμόνι, Μανιός(67′ Βερνάρδος)
Εδεσσαϊκός(Σαπάνης): Σοιλεμέζογλου, Κιόρτσης, Χαραβητίδης, Γκαρακλίδης(73′ Αβραμίδης), Μωϋσίδης, Τούφας, Παπαγεωργίου, Ταουσάνης, Ντόγος(76′ Τσιάκαλος), Μεταξάς(80′ Λαφαζανίδης), Παπαδημητρίου(90′ Πούπης)
Η αναφορά του Παλαιοχωρίου για το ματς:
Αφιερωμένη η παρακάτω φωτογραφία σε έναν κύριο της ΕΠΟ(δείχνει τη φωτογραφία της βαθμολογίας με τον Άρη στη πρώτη θέση).
Θα συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι όσο και να προσπαθείς !
Απαξιούμε να σχολιάσουμε τον σημερινό διαιτητή της αναμέτρησης που ακύρωσε κανονικότατο γκολ του Σιμόνι κλέβοντας τη νίκη από την ομάδα μας. Σε λένε και Μέγα Αλέξανδρο, τρομάρα σου.