Για τις πρώτες κινήσεις του μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο XalkidikiPolitiki ο υποψήφιος δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας.Η απόφασή του έγινε οριστική εφόσον ανακοίνωσε και επίσημα ο δλημαρχος Γ. Τζίτζιος ότι δεν διεκδικεί εκ νέου το δήμο.

Όπως είπε ο κ. Ντέμπλας υπάρχει ήδη μια ομάδα ανθρώπων που τον πλαισιώνουν με γνώμωνα μόνο το καλό των δημοτών και των επισκεπτών. “Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε πολυσυλλεκτικός συνδυασμός, χωρίς κομματικό χαρακτήρα, με ανθρώπους τόσο νέους όσο και έχοντες εμπειρία”, τόνισε ο κ. Ντέμπλας. Όπως είπε οι περισσότεροι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων  (Σάρτης, Συκιάς, Ν. Μαρμαρά κλπ), στηρίζουν το συνδυασμό του οποίου ηγείται, καθώς  για αυτές τις εκλογές όλοι συνέναισαν στο πρόσωπο του κ. Ντέμπλα.
“Συναισθανόμαστε τη βαριά κληρονομιά που αφήνει ο Γ. Τζίτζιος, ίσως να μην πετύχουμε αυτόν τον αριθμό έργων, αλλά υποσχόμαστε ότι θα σκύψουμε πάνω από τα προβλήματα της καθημερινόττας και θα σεβαστούμε την ποιότητα ζωής του κατοίκου και επισκέπτη της Σιθωνίας”, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Ντέμπλας.
Συνεργάτες, και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι που πλαισιώνουν τον κ. Ντέμπλα μεταξύ άλλων είναι οι εξής:
Δημήτρης Δημητρός πρώην αντιδήμαρχος
Νίκος Χριστοδούλου νυν αντιδήμαρχος
Κατερίνα Γιουβαρλακη νυν αντιδήμαρχος
Γιώργος Δαλδογιάννης Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης
Αχιλέας Παπαστέργιος Πρ. Μελισσοκ. Συν/σμου. “Σίθων”
Νίκος Χατζηγιάννης δημοτικός σύμβουλος
Γιάννα Γκαλή Σταματάκη δημοτική σύμβουλος
Μαρία Πάργα Λαθούρη δημοτική σύμβουλος
Αβραάμ Σαλπιγκτίδης δημοτικός σύμβουλος
Αρσενης Καλλικρατίδας πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου
Αγαπητός Παρδάλης Δ.Σ.