Ο Γιώργος Αυτιάς αναμένεται να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σχεδόν κλειδώσει η υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου.
Με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές.
H συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ στο οποίο επικεφαλής θα είναι ο πρώην πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, φαίνεται να περιλαμβάνει τον γνωστό δημοσιογράφο.
Σύμφωνα με το iEidiseis.gr στη λίστα θα είναι οι νυν ευρωβουλευτές, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζενμπεργκ και Θοδωρής Ζαγοράκης.
Η Μαρία Σπυράκη, νυν εκπρόσωπος της ΝΔ, θα είναι υποψήφια στην Ά Θεσσαλονίκης και θα εγκαταλείψει την Ευρωβουλή, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο η Σοφία Ζαχαράκη, νυν αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου.
Υποψήφια θα είναι η νυν βουλευτής της Β Αθηνών, η «σαμαρική» Αννα- Μισέλ Ασημακοπούλου που ήδη κάνει προεκλογικό αγώνα με τη στήριξη του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη.
Στη λίστα θα είναι επίσης ο πρώην επικεφαλής του γραφείου της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα Γιώργος Κρεμλής και ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Μελάς που ασχολείται με τα αγροτικά θέματα και διετέλεσε και υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός πρώην γραμματέας Παραγωγικής Ανασυγκρότησης επί πρωθυπουργίας Βασιλικής Θάνου.
Πηγή: iEidiseis.gr