Όλοι προσπαθούμε με κάποιο τρόπο να καταλάβουμε το αληθινό πρόσωπο του ανθρώπου που έχουμε απέναντι μας και ειδικότερα το αληθινό πρόσωπο του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει συναισθηματικά, του ανθρώπου που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μαζί του μια όμορφη συντροφική σχέση.
Σε αυτό το 3ωρο διαδραστικό σεμινάριο μάθε πως να διακρίνεις τους κατάλληλους, συμβατούς ή συμπληρωματικούς προς εσένα συντρόφους. Μάθε πως να διακρίνεις τις επιθυμίες, τις τάσεις, τον βαθύτερο αληθινό εαυτό τους. Μάθε να ψυχογραφείς. Μάθε εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα εάν είναι ασφαλές για εσένα να δεθείς συναισθηματικά με το άτομο που σε έλκει. Δέκα λεπτά χαλαρής φιλικής κουβέντας είναι αρκετά για να μάθεις τα μυστικά του χωρίς εκείνος να καταλάβουν πόσο σημαντικές είναι οι πληροφορίες που εκμαίευσες.
Ένα βαθιά αυτογνωσιακό σεμινάριο για όσους και όσες κουράστηκαν να κάνουν λάθος επιλογές.
Μετά το σεμινάριο θα γνωρίζεις πώς να αντλείς σημαντικές πληροφορίες για τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων που νιώθεις κάποιου είδους έλξη.
Μετά το σεμινάριο θα γνωρίζεις την σωστή στρατηγική που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να πάρεις αυτό που θέλεις από τον/την σύντροφό σου.
Μετά το σεμινάριο θα έχεις όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα σε κάνουν κυρίαρχο του παιχνιδιού.
Κόστος σεμιναρίου 20 ευρώ
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.