Παρουσία του Προέδρου της ΟΝΝΕδ Κώστα Δέρβου, η τοπική ΟΝΝΕΔ στη Χαλκιδική έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Παρών στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς ο οποίος συνεχάρη τους νεολαίους για την ενασχόλησή τους με σοβαρά ζητήματα που αφορούν ακόμη και τον αγροτοδιατροφικό τουρισμό και άλλους τομείς που ενδιαφέρουν το ευρύ κοινό της Χαλκιδικής. “Χαίρομαι που είμαι ανάμεσα στους νέους και στον τομέα των ιδεών νιώθω κι εγώ νέος”, τόνισε ο βουλευτής Χαλκιδικής.
[metaslider id=62984]
Ο Κώστας Δέρβος βρέθηκε στη Χαλκιδική σε μια διευρυμένη επίσκεψη με συναντήσεις και επαφές εσωκομματικές. Όπως τόνισε μάλιστα, τις επαφές του μονοπώλησε η Συμφωνία των Πρεσπών που εγείρει διαρκείς αντιδράσεις. “Ο πρωθυπουργός πέραν των άλλων έχει διαλύσει και την οικονομία. Εμείς θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι η νεολαία πρέπει να επιστρέψει στη χώρα και να απασχοληθεί εδώ με αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες”, είπε. Εξάλλου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον μηχανισμό της ΝΔ στη Χαλκιδική και την εκλογική ετοιμότητα σε όλα τα επίπεδα.

“Το τέλος μια κυβέρνησης που πήρε και δεν έδωσε εδώ και 4 χρόνια πλησιάζει” σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιπερφερειάρχης Γιάννης Γιώργος που ήταν επίσης παρών στην κοπή της πίτας.
Ο Νίκος Χατζηαλέξης, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής επεσήμανε, ότι οι νέοι έχουν φωνή να εκφραστούν μέσα από την υποψηφιότητα του Κ. Δέρβου στις Ευρωεκλογές.
“Ανήκουμε στην ίδια γενιά με τον Κώστα Δέρβο, μια γενιά που συνεχίζει να μάχεται για τα ίδια πράγματα”, τόνισε ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής Ηλίας Ιορδανίδης.
Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Αλεξ. Τσιουπλάκης, λέγοντας ότι η περιοδεία των νεολαίων της ΝΔ έχει στόχο να ενισχύσει το διάλογο και να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για τα πολιτικά δρώμενα.
Ο Γιάννης Ξιούφης, μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, έκανε λόγο για λαϊκίστικη συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να σταματήσει και μάλιστα από τους νέους της ΝΔ που δεν θα διστάσουν να βγουν μπροστά.