Άγνωστοι διέρρηξαν τα ξημερώματα του Σαββάτου τα γραφεία της εφημερίδας Documento προκαλώντας φθορές στον αυτόματο πωλητή καφέ, χωρίς να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό που βρισκόταν σε διπλανό γραφείο.
Σύμφωνα με ανάρτηση της εβδομαδιαίας εφημερίδας, οι δράστες άνοιξαν επαγγελματικά τη βαριά πόρτα της εισόδου με κλειδαριές τύπου «τρίαινα» μια μέρα «μετά από σφοδρή επίθεση στο Documento από γνωστό επιχειρηματία για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας, ενώ είχαν προηγηθεί απειλές στα social media εναντίον των δημοσιογράφων».
Σημειώνουν πως πρόκειται για μια ενέργεια που έγινε «σε μια προσπάθεια να πάρουμε το μήνυμα» και υπογραμμίζουν πως η «επιδεικτική δήλωση δύναμης, το λοστάρι της διάρρηξης και οι χειριστές του δεν μας φοβίζουν».
»Ξέρουμε πως είναι ικανοί με τον ίδιο λοστό να ανέβουν στο τρίκυκλο του παρακράτους και να περιμένουν στη γωνία αλλά και πάλι δεν φοβόμαστε. Αυτοί ωστόσο έχουν κάθε λόγο να φοβούνται» καταλήγει το Documento στην ανάρτησή του για τη διάρρηξη που σημειώθηκε στα γραφεία της εφημερίδας.
από efsyn.gr