Θρήνος στην παγκόσμια ποδηλασία από το θάνατο της Αμερικανίδας Κέλι Κάτλιν. Σύμφωνα με τον πατέρα της, η 23χρονη «ασημένια» Ολυμπιονίκης του Ρίο στο ομαδικό πουρσουίτ, αυτοκτόνησε χωρίς ωστόσο δώσει στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες. Η Κάτλιν, τον τελευταίο μήνα είχε εκμυστηρευτεί στο κοντινό της περιβάλλον πως ένοιωθε μεγάλη πίεση στην προσπάθειά της να συνδυάσει τον αθλητισμό με τις σπουδές.
«Δεν υπάρχει λεπτό που να περνάει και να μη σκεφτόμαστε τη θαυμάσια ζωή που θα μπορούσε να ζήσει», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Κάτλιν, ενώ τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο της νεαρής αθλήτριας εξέφρασε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδηλασίας των ΗΠΑ, Ρομπ ΝτεΜαρτίνι. «είμαστε βαθύτατα λυπημένοι από τον θάνατο της Κέλι. Θα μας λείψει πολύ. Η Κέλι ήταν κάτι παραπάνω από μια αθλήτρια ήταν και θα μείνει για πάντα μέλος της αμερικανικής οικογένειας της ποδηλασίας»
Η Κάτλιν, εκτός από το Ολυμπιακό μετάλλιο ήταν και τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια από το 2016 έως και το 2018. Εκτός πίστας, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές για να πάρει δίπλωμα στους υπολογιστές και τη μαθηματική μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.