Ένα τεράστιο έργο φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά στον Πολύγυρο.
Ο Δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος, τρέχει τις διαδικασίες για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου που θα δώσει άλλη πνοή στην αθλητική ζωή της πόλης.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση και το “ευχαριστώ” της Νίκης:
Ευχαριστούμε, από καρδιάς, τον Δήμαρχο Πολυγύρου, κ.Αστέριο Ζωγράφο, για τη σημερινή υλοποίηση της υπόσχεσης για έναρξη των διαδικασιών δημιουργίας ενός, τεράστιας σημασίας, έργου πνοής για τον αθλητισμό της πόλης μας!
Ένα αθλητικό κέντρο, που θα δώσει δυνατότητα στα εκατοντάδες παιδιά μας, να έχουν ένα ποιοτικό αθλητικό διέξοδο και θα ωθήσει τη νεολαία της πόλης, ακόμα περισσότερο, στον αθλητικό τρόπο ζωής και το αγαπημένο μας άθλημα!
Μια αθλητική κοινωνία δομημένη σε στέρεες βάσεις, με σωστούς ανθρώπους και ευγενικούς χαρακτήρες, όπως δουλεύει τόσα χρόνια ο οργανισμός μας!

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον άνθρωπο που πίστεψε και διεκδικεί, εδώ και χρόνια, την υλοποίηση αυτού του αθλητικού κέντρου. Τον δικό μας, κ.Παπαδάκη Νικόλαο!
Με τέτοιους ανθρώπους, με τόση αγάπη για τον τόπο, το ποδόσφαιρο, τον ιστορικό μας Σύλλογο και τα παιδιά μας, κοιτάμε το μέλλον με τεράστια αισιοδοξία!