“Ο “Ισχυρός Αριστοτέλης” θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη, Αργύρης Τσακνής, μετά την τελετή των εγκαινίων του πολιτικού του γραφείου στην Ιερισσό. Ο κ. Τσακνής δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου και για το λόγο αυτό πολύ χαρούμενος.

“Έχουμε μπροστά μας δρόμο αλλά με αισιοδοξία και πίστη θα κερδίσουμε”, τόνισε.
Στην ομιλία του ο κ. Τσακνής  έκανε μια σύντομη αναδρομή στην αρχή της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής, όπου είναι και αντιδήμαρχος. “Αυτή η δημοτική αρχή πάλεψε σε δύσκολες καταστάσεις. Και το χειρότερο όλων μειώθηκαν κατά 60 τοις εκατό οι κρατικές επιχορηγήσεις”, σημείωσε. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην πολύ καλή κατάταξη που έτυχε ο δήμος στη μελέτη του ΚΕΦίΜ με στοιχεία από το Υπουργείο Εσωτερικών, ως προς την οικονομική διαχείριση παρά τις αντιξοότητες. Επίσης έκανε λόγο σε  παρεμβάσεις που έγιναν για την εξωστρέφεια του δήμου, αλλά και στη συνέχεια των δράσεων που θα προχωρήσει ο ίδιος εφόσον εκλεγεί.
[metaslider id=65714]
Ο κ. Τσακνής τόνισε την αναγκαιότητα να γίνει η μελέτη του ΙΓΜΕ για το ποιός φταίει για την κατάσταση με τις ρηγματώσεις στην Στρατονίκη, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε προς τους δημότες ότι δεν θέλει καμία περίοδο χάριτος, αλλά είναι έτοιμος να δουλέψει και να παράξει έργο. “Όλοι με ξέρετε. Δεν χρειάζομαι συστάσεις. Άλλους δεν ξέρετε και τώρα ζητάνε να μπουν στα σπίτια σας. Εγώ δεν είμαι πολιτικός. Θέλω να δουλέψω για αυτόν τον τόπο”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσακνής.