Ο Χρήστος Κούνδουρος είναι ένας από τους πολλούς νέους ανθρώπους που πλαισιώνουν τον συνδυασμό “Ισχυρός Αριστοτέλης” και θέτουν την υποψηφιότητά τους στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Αριστοτέλη Αργύρη Τσακνή. Ο Χρ. Κούνδουρος αναφέρει στο μήνυμά του: 
Σαν ενεργός και υπεύθυνος πολίτης που αισθάνομαι, καθώς και νέος επιστήμονας, Μηχανολόγος Μηχανικός (απόφοιτος ΤΕΙ Θεσσαλίας) και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης, αποδέχθηκα την πρόσκληση, να θέσω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό «Ισχυρός Αριστοτέλης», του οποίου ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργύρης Τσακνής.
Γέννημα – Θρέμμα της Αρναίας Χαλκιδικής έφυγα για σπουδές στη Λάρισα και επέστρεψα στον πολυαγαπημένο Τόπο Μου. Η υποψηφιότητα μου έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των συνδημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του Τόπου μας, που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων (και κυρίως νέων) στα κοινά, διαλύοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας, που έχει η σημερινή κοινωνία.
Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση της Επαρχίας μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια“.