Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για τον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου στην Τρίπολη με αντίπαλο τον γηπεδούχο Αστέρα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα πάρει μαζί του στην αποστολή, με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην 18αδα του Δικεφάλου, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.
Αντίθετα, οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Πέδρο Ενρίκε, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Πόντους Βέρνμπλουμ και Χοσέ Μαουρίσιο συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα και τις θεραπείες τους.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Κάνιας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.
Η αποστολή της ομάδας, θα ταξιδεύσει με τσάρτερ στην Καλαμάτα το απόγευμα και στην συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς με προορισμό την Τρίπολη, όπου και θα καταλύσει.

Μπάσκετ: Τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα για τον ΠΑΟΚ

Με ραντεβού χθες το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπονήσεών του πριν το Πάσχα ο ΠΑΟΚ. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε οδηγίες σε όσους παίκτες έχει το τελευταίο διάστημα στη διάθεσή του και όρισε εκ νέου παρουσία στο γήπεδο για την Τρίτη (30/4), οπότε και οι «ασπρόμαυροι» θα μπουν στην τελική ευθεία προετοιμασίας τους για το ματς, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Basket League, στην Αθήνα, με το Περιστέρι.
Παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 8 Μαϊου και το αποτέλεσμά του θα καθορίσει την κατάταξη της ομάδας στην κανονική διάρκεια της σεζόν και τον αντίπαλό της, ως εκ τούτου, στην πρώτη φάση των Play-Offs (σ.σ. αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της regula season).