Από τη στιγμή που ερχόμαστε σ’ αυτό τον κόσμο, είμαστε μαζί. Ο καθένας μπορεί να αφήσει το στίγμα του, αλλά μαζί μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τη διαφορά. Και είναι γι’ αυτό που ψηφίζουμε.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει αναλάβει μια εκστρατεία για να βοηθήσει να αυξηθεί η συμμετοχή ψηφοφόρων στις επικείμενες Ευρωεκλογές, οι οποίες θα γίνουν στις 23-26 Μαΐου.
Οι εκλογές αποτελούν τη στιγμή όπου ο κάθε ένας από εμάς έχει την ευκαιρία να ψηφίσει και να αποφασίσει το μέλλον του. Και παρόλο που δεν μπορούμε να λύσουμε τις σημερινές παγκόσμιες προκλήσεις ή ακόμη αυτές σε εθνικό επίπεδο, στην Ευρώπη μπορούμε μαζί να χαράξουμε το δρόμο. Είναι αυτό που καθιστά τις Ευρωεκλογές πολύ σημαντικές.
Στο προεκλογικό φιλμάκι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Αποφάσισε για το μέλλον σου» υπάρχουν πλάνα από όλη την Ευρώπη νεογνών λίγο μετά τη γέννησή τους· μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή που συνοδεύεται από μια αίσθηση ευθύνης για το ευ ζειν αυτής της νέας ζωής στο μέλλον. Τα παιδιά αυτού του φιλμ θα κληρονομήσουν τις αποφάσεις που θα πάρουμε εμείς σήμερα.
epfacebook.eu/chooseyourfuture , epyoutube.eu/chooseyourfuture