Ο Ικέρ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου, αν και τα μηνύματα μόνο ευχάριστα είναι. Ο Ισπανός κίπερ δεν αισθάνθηκε καλά μετά την πρωινή προπόνηση, ο έντονος πόνος στο στήθος ανησύχησε  τον γιατρό της ομάδας, ο οποίος και διέταξε την άμεση διακομιδή του σε νοσοκομείο του Οπόρτο (CUF Porto), όπου οι ιατροί διέγνωσαν έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Εκεί, έγινε καρδιακός καθετηριασμός, τοποθετήθηκε stent και ο 37χρονος είναι εκτός κινδύνου. Ο Κασίγιας θα παραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες με τους Ιβηρες να τονίζουν πως δεν θα επιστρέψει φέτος στη δράση, ενώ είναι πολύ πιθανό να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.
«Είναι καλά, η κατάστασή του είναι σταθερή και το καρδιακό πρόβλημα θα ξεπεραστεί» είναι η λιτή ανακοίνωση της ομάδας του. Θυμίζουμε, πως πριν 30 ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του στην Πόρτο μέχρι το 2021. «Είμαι σχεδόν 38 ετών και δεν είναι εύκολο να συνεχίζω, αλλά από την αρχή αυτή η πρόκληση της Πόρτο μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Η ανανέωση του συμβολαίου σημαντικό γιατί σημαίνει πως θα παραμείνω συνδεδεμένος με τον σύλλογο, την πόλη και τη χώρα» είχε τονίσει πριν μερικές εβδομάδες.
από gazzetta.gr