Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του πρώτου νταμπλ στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε με το τέλος του αγώνα:
«Είμαι χαρούμενος! Υπήρχε πίεση, παίζαμε για ένα τρόπαιο, ήταν μια ολόκληρη σεζόν, αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Πίεση γιατί παίζαμε για το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ, γιατί είχαμε μια σεζόν που πήραμε αήττητοι το πρωτάθλημα. Τα παιδιά έχουν κάνει φανταστική δουλειά. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε και να μείνουμε στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ως η πιο επιτυχημένη ομάδα!»
Απίστευτο τρολάρισμα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ: Πανηγύρισαν μπροστά στις άδειες κερκίδες

Απ΄όλα είχε το μενού των πανηγυρισμών των νταμπλούχων Ελλάδος, με τους παίκτες να πανηγυρίζουν μπροστά στις άδειες κερκίδες.
Αφού σήκωσαν το τρόπαιο στον ουρανό του ΟΑΚΑ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκαν προς τις άδειες κερκίδες του γηπέδου, εκεί όπου πέρσι φιλοξενήθηκαν οι φίλοι της ομάδας του Δικεφάλου, κάνοντας πως πανηγυρίζουν μαζί τους.
Πασχαλάκης και Πέλκας πρωτοστάτησαν στον πανηγυρισμό με τα χέρια σηκωμένα προς την άδεια κερκίδα του τελικού των προσκλήσεων.

Πηγή: sdna.gr