Η αυτοδιοικητική εμπειρία που ξεκινά από τη δεκαετία του ’90 είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Κυπαρίσση Ντέμπλα, υποψηφίου δημάρχου Σιθωνίας. Αυτό υποστηρίζει ο ίδιος καθώς όπως λέει η εμπειρία χρειάζεται στους δύσκολους καιρούς που περνά η αυτοδιοίκηση. «Ο συνδυασμός πλαισιώνεται από έμπειρα και ικανά στελέχη αλλά και νέα άτομα, που όλοι μαζί αποτελούν εγγύηση για την ανάπτυξη του δήμου», τονίζει ο κ. Ντέμπλας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναγνωρίζει ότι ο δήμος έχει σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο περιμετρικά του δήμου και στο εσωτερικό του. Μιλώντας για το θέμα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι μερική λύση για το κυκλοφοριακό και την ασφάλεια των οδηγών θα δώσουν οι κόμβοι της Νικήτης, που όμως πρέπει να συνδυαστούν με την σχεδιαζόμενη περιφερειακή.
Ο κ. Ντέμπλας έθεσε ως προτεραιότητα την κατασκευή των αντιπλημμυρικών έργων, καθώς και τον σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας. «Στη Βουρβουρού ανοίγουμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο δρόμους διαφυγής και εγκαθιστούμε σήμανση για να προλάβουμε τυχόν συμβάντα όπως είχαμε στο Μάτι», επεσήμανε.
«Ανασκούμπωμα, ψηλά τα μανίκια και πολύ δουλειά», απαντά ο κ. Ντέμπλας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, όπως η αποκομιδή των απορριμμάτων, η υδροδότηση και οι λοιπές υπηρεσίες στους επισκέπτες.
Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος κάνει λόγο για την ανάγκη σύστασης της τουριστικής Επιτροπής του δήμου που θα πλαισιωθεί από τους επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να γίνει ένα πάντρεμα ιδεών για το καλύτερο αποτέλεσμα.
«Ο συνδυασμός μας είναι πολυσυλλεκτικός, μακριά από κόμματα, και με νέα στελέχη με νέα ορμή και δύναμη. Στις προκλήσεις του Κλεισθένη εγγυάται την αναπτυξιακή πορεία του δήμου. Δεν λέμε «θα» και θέλουμε να κοιτάμε στα μάτια τον κόσμο και μετά τις εκλογές. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, θα παλέψουμε τα προβλήματα και θα διαχειριστούμε και το τελευταίο ευρώ του δημότη με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε στο μήνυμά του ο υποψήφιος δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας.