Μπορεί να μην προκρίθηκε στη 4αδα του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ωστόσο ακόμη ένα τμήμα απέδειξε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο βόλεϊ του ΠΟΜ.
Γενικότερα, στις τάξεις των Μουδανιών γίνεται «σκληρή» προπόνηση κάτι που μεταφέρεται εντός γραμμών στα παιχνίδια του σωματείου.
Στο ματς της Κυριακής για τη πρόκριση στους τέσσερις καλύτερους οι παίδες του ΠΟΜ δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και ηττήθηκαν με 3-2 σετ (23-25, 25-18, 25-18, 19-25, 15-02). Παρά το τελικό αποτέλεσμα τα Μουδανιά πάλεψαν στα ίσια και στις λεπτομέρειες δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο του Final-4.
Γίνεται γνωστό πως ο ΠΟΜ πήρε τη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από την Ορεστιάδα στη προημιτελική φάση που διεξήχθη στο κλειστό των Μουδανιών και προκρίθηκε στο ματς της Κυριακής(19/5) κόντρα στην Ελπίδα όπου κρίθηκε η μία από τις τέσσερις θέσεις της διοργάνωσης.
Όπως και να έχει οι αθλητές έδειξαν πως έχουν όλα τα φόντα να συνεχίσουν στο βόλεϊ και να δικαιώσουν αφενός τον προπονητή τους, Μανώλη Ροδοβίτη(σ.σ είναι ήδη περήφανος για τη πορεία των παιδιών) αφετέρου όλο το σύνολο του συλλόγου που στηρίζει τη προσπάθειά τους.
Για την ιστορία, αναφέρονται τα ονόματα των αθλητών που αποτέλεσαν τη φετινή ομάδα Παίδων του ΠΟΜ: Μανώλης Κασκανιώτης (C), Δημήτρης Θωμαδάκης, Θοδωρής Κλεπουσνιώτης, Γιώργος Μέγας, Μιχάλης Τσάλας, Θάνος Μωραϊτόπουλος (λ), Βασίλης Βαμβακάς, Δημήτρης Κλεπουσνιώτης, Γιάννης Λεμονής, Ραφαήλ Μπουλάκης, Θοδωρής Λεονταρίδης, Δημήτρης Οικονόμου, Άγγελος Κούσεκ και Μάριος Βαμβακούδης.