Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη! Κατόπιν λαϊκής απαίτησης, Λουτσέσκου, ομάδα και κόσμος ψήφισαν «δαγκωτό» υπέρ της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα και η οικογένεια Σαββίδη εκπλήρωσε μία ακόμη επιθυμία του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες.
Όλα έδειχναν πως είχαν πάρει το δρόμο τους. Για την ακρίβεια, ΠΑΟΚ και Βαρέλα έμοιαζαν αποφασισμένοι να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους και το «αντίο» μετά από τρία πετυχημένα χρόνια συνεργασίας ειπώθηκε έμμεσα και από τις δύο πλευρές. Η υπόθεση φάνταζε ως θρίλερ για γερά νεύρα επί μήνες.
Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την ιστορία του ΠΑΟΚ και ανήκει στο πάνθεόν της, απέφευγε να μιλήσει δημοσίως μέχρι το τέλος. Από την πλευρά της και η οικογένεια Σαββίδη, ουδέποτε τοποθετήθηκε ανοιχτά για το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Ο επίλογος δεν μπήκε ποτέ από τις δύο πλευρές και φαίνεται πως για την ώρα θα πάρει παράταση…
Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ, με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό να παραμένει στο σπίτι του και κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η ρελάνς στη συγκεκριμένη υπόθεση έχει την υπογραφή της οικογένειας Σαββίδη που ανέλαβε αποκλειστικά το θέμα, ολοκληρώνοντας ένα ακόμη ζήτημα με απόλυτη επιτυχία, ικανοποιώντας το κοινό αίσθημα και κυρίως τα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει κάνει σαφές πως «ποντάρει» πάνω του και για τα επόμενα χρόνια, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την αξία του αλλά και τη «χημεία» με το υπόλοιπο γκρουπ.
Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Τούμπας και συμφώνησε πως δεν πάει πουθενά, στον ΠΑΟΚ θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια, προσφέροντας απόλυτη ικανοποίηση σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr