Σοκ και θρήνος στον κόσμο του ποδοσφαίρου καθώς το πρωί του Σαββάτου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες!

Μια τραγική είδηση ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η Σεβίλλη, η οποία έκανε γνωστό τον θάνατο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες σε τροχαίο δυστύχημα!

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε από την ομάδα της Ανδαλουσίας σκοτώθηκε στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των πόλεων της Σεβίλλης και της Ουτρέρα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ισπανικό δίκτυο ABC, το δυστύχημα συνέβη στις 11:40 (ώρα Ισπανίας) όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βγήκε εκτός πορείας και πήρε φωτιά.

Ο Ρέγες επέστρεφε σπίτι του μετά την προπόνηση καθώς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εξτρεμαδούρα για το ματς με την Κάντιθ, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε και ο ξάδερφός του, Τζόναθαν Ρέγες, ο οποίος επίσης ανασύρθηκε νεκρός.

Ο Ρέγες τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Εξτρεμαδούρα, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει επίσης τις φανέλες των Αρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κόρδομπα και Τσινιάνγκ Λέοπαρντ, ενώ ήταν διεθνής και με την Εθνική Ισπανίας με 21 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Η Σεβίλλη μέσω των social media γνωστοποίησε το τραγικό συμβάν: «Δεν θα μπορούσαμε να σας δώσουμε χειρότερη είδηση. Πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα ο αγαπημένος μας ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο Ρέγες είχε κατακτήσει με τη Σεβίλλη τρία Europa League, με την Άρσεναλ έναν τίτλο Premier League, ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Community Shield, με τη Ρεάλ Μαδρίτης ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, με την Ατλέτικο Μαδρίτης δύο Europa League και ένα Super Cup και με την Μπενφίκα ένα Κύπελλο Πορτογαλίας.

Σέρχιο Ράμος για Ρέγες: «Είμαι κατεστραμμένος, δεν έχω λόγια»

Ο Σέρχιο Ράμος με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε την απόλυτη θλίψη του για το τραγικό αυτό γεγονός.

«Είμαι κατεστραμμένος. Δεν έχω λόγια. Όλη την αγάπη στην οικογένειά του. Πάντα θα σε θυμόμαστε φίλε. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ», έγραψε ο Ράμος, ο οποίος, όπως και ο Ρέγες, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σεβίλλης.

από gazzetta.gr