Από τη Δ/νση του Γενικού Λυκείου Ν. Μουδανιών ανακοινώνεται ότι για την εύρυθμη διεξαγωγή των ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ εξετάσεων παρακαλούνται οι υποψήφιοι-ες να προσέλθουν την Παρασκευή 07/06/2019 στις 07:45 για την έγκαιρη τακτοποίηση τους στις αίθουσες και τη λήψη οδηγιών, καθώς και να έχουν μαζί τους το Ειδικό Δελτίο Υποψηφίου.

Τις επόμενες ημέρες των εξετάσεων, οι υποψήφιοι-ες πρέπει να προσέρχονται στο σχολείο μέχρι τις 08.00 π.μ.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους-τις υποψηφίους-ες των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ξεκινούν νωρίτερα τις ημέρες των εξετάσεων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η έγκαιρη μετάβαση των υποψηφίων στο Εξεταστικό Κέντρο του ΓΕ.Λ. Ν. Μουδανιών μέχρι τις 07:45.

Περισσότερες πληροφορίες στο ΚΤΕΛ Ν. Χαλκιδικής, τηλ. 2373021228.

Τέλος, είναι αναγκαίο να υπενθυμιστεί ότι:

Οι υποψήφιοι επιτρέπεται να έχουν μαζί τους μαύρα ή μπλε στυλό διαρκείας ανεξίτηλης μελάνης (όχι μαρκαδοράκια), μολύβι, γόμα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά ΜΟΝΟ αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

Οι υποψήφιοι δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους βιβλία, σημειώσεις, κινητά τηλέφωνα (ακόμα και αν τα έχουν απενεργοποιήσει), διορθωτικό υγρό, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών, άλλα αντικείμενα ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις.

http://lyk-n-moudan.chal.sch.gr/index.php?pg=22011683