Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δυο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους και να περιορίζονται σε λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.

Η Τρίγλια ήταν αυτήν που είχε δυο σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Αρχικά, ο Έππας σούταρε μόλις στο 4′ για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γιακουμής. Η άλλη μεγάλη φάση ήταν στο δεύτερο μέρος όταν η κεφαλιά του Μαντζίρη στο 69′ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Τρικάλων.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από μια φάση που δεν «μύριζε» μπαρούτι. Ο Λώττας που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά πριν σέντραρε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Τρίγλιας μετά από σύγχυση στην περιοχή.

Αυτό ήταν και το γκολ που χώρισε τις δυο ομάδες και έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στα Τρίκαλα, ενώ η Τρίγλια γνώρισε την πρώτη ήττα εντός έδρας φέτος.

ΠΟ Τρίγλιας – ΑΟ Τρικάλων 0-1
82′ Λώττας

Συνθέσεις: 

Διαιτητές: Τσοπουλίδης, Κηλικιώτης, Κουβαλάκης, Χορόζογκου

Τρίγλια(Γεωργιάδης) : Βούρας, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής, Μιλκούδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Έππας, Ζορμπάς, Μαντζίρης, Λεμονής
Αλλαγές: Μενεγκάλι, Κεχαγιάς

Τρίκαλα(Αμανατίδης) : Γιακουμης, Ντόσης, Σανδραβέλης, Γιαννίδης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Αλεξιτς, Τσίπρας, Παλαετς, Σταματής
Αλλαγές: Γρηγορόπουλος, Λώττας