Αναλυτικά λοιπόν τόνισε: ”Βρισκόμαστε λίγο πριν την 6η Αγωνιστική και μέχρι τώρα η ομάδα έχει μόνο μία νίκη στην έδρα της. Θεωρώ ότι και λόγω της εικόνας της οποίας έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια η βαθμολογική συγκομιδή είναι πολύ μικρή. Δείξαμε ότι απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, σε ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και διεκδικούν την άνοδο στην επόμενη κατηγορία ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά σε κάποιες φάσεις δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πάρουμε αυτό που μας άξιζε. Σίγουρα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή του και θεωρώ ότι η ομάδα την Κυριακή πρέπει να κάνει ένα restart (επανεκκίνηση) και να θεωρηθεί το μεθαυριανό παιχνίδι η αρχή για ένα νικηφόρο σερί που θα φέρει την ομάδα βαθμολογικά εκεί που της αξίζει. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό, η ομάδα της Ιεράπετρας είναι πολύ δυνατή βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Ακόμα πιο σημαντικό είναι όμως για εμάς γιατί βρισκόμαστε μετά από ένα σερί τριών αρνητικών αποτελεσμάτων, είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, στον κόσμο μας, οπότε πρέπει να το κερδίσουμε ώστε να μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια αφού ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα πρώτα απέναντι στην πρωτοπόρο Καλαμάτα και μετά η έξοδος στην Ρόδο!!
Στη συνέχεια και ολοκληρώνοντας, ο Δημήτρης θέλησε να περάσει ένα μήνυμα στον κόσμο και ειδικά στη νέα γενιά. Άλλωστε πρόκειται για ένα παιδί ”γέννημα – θρέμμα” της ομάδας μας!!
” Όσο περνάνε τα παιχνίδια ο κόσμος αρχίζει και ”αγκαλιάζει” όλο και περισσότερο την ομάδα. Αυτό βέβαια οφείλεται στην προσπάθεια που γίνεται στις εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί αλλά για να γίνει αυτό πιο έντονο πρέπει και η εικόνα η δικιά μας να βελτιώνεται συνεχώς ώστε να προσελκύει τον κόσμο. Σημαντική σ’αυτή την προσπάθεια είναι και η στήριξη των νεαρότερων παιδιών τα οποία στην ουσία θα ωθήσουν και τους μεγαλύτερους, τους γονείς τους, τους συγγενείς τους, να έρθουν στο γήπεδο. Γιατί είναι πολύ όμορφο σ’ένα γήπεδο το οποίο δυστυχώς δεν το βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα να υπάρχουν νεαρά παιδιά, μαθητές, να στηρίζουν με όμορφο τρόπο την ομάδα και οι κερκίδες να είναι γεμάτες με χαμόγελο και νεανικό ενθουσιασμό”.