Σε εργασίες συντήρησης προχωρά η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στην 16η Εθνική Οδό  Θεσσαλονίκης – Γαλάτιστας- Αρναίας – Παλαιοχωρίου. Πρόκειται για έναν κεντρικό οδικό Άξονα που σε πολλά σημεία του παρουσιάζει ιδιαίτερη επικινδυνότητα, κυρίως αυτούς τους μήνες που σημειώνονται ομίχλες και η ορατότητα είναι μηδενική.   Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στην στο τμήμα από τον Άγιο Πρόδρομο μέχρι την Αρναία. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ. και ώρα λήξης στις 4:00 μ.μ. 
Θυμίζουμε ότι και μερικές μέρες έχει προκληθεί αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φωτογραφίες που δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος και επισημαίνουν ότι πρέπει να υπάρξει παρέμβαση. Η ανταπόκριση είναι άμεση, με μια σειρά παρεμβάσεων από την ΠΚΜ οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να εκτελεστούν αυτό το χρονικό διάστημα.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των εργασιών.