Άρχισαν από σήμερα εντατικά οι ενέργειες καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων της Καλλιθέας, από συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Κασσάνδρας προκειμένου να είναι όλα έτοιμα ενόψει εορτασμού του Πολιούχου Αγίου Νικολάου.
Από νωρίς το πρωί τα συνεργεία καθάριζαν το κεντρικό πάρκο απομακρύνοντας κλαδιά και απορρίμματα και αποκαθιστώντας την εικόνα του. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Την ίδια στιγμή σήμερα, συνεργεία του Δήμου αποκαθιστούσαν βλάβες που προξένησε το φαινόμενο “Γηρυόνης” στο Παλιούρι καθώς δρόμοι είχαν γίνει απροσπέλαστοι.
Οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρθηκε σε προσωπική σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.
Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: “Φροντίζουμε για την αποκατάσταση των ζημιών πάντα με σκοπό να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των δημοτών και δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να βελτιώσουμε το συντομότερο δυνατό τις υποδομές της περιοχής μας.Οι πολίτες πρέπει να διαβιούν σε καθαρό περιβάλλον και ο ρόλος του Δήμου είναι να το εξασφαλίζει χωρίς να χάνει λεπτό”.