Παράσταση για ένα ρόλο δημιούργησε το παιχνίδι με το Βάβδο, που ήταν και το πρώτο στο νέο του αγωνιστικό χώρο, ο Θερμαϊκός Πορταριάς.
Οι παίκτες του Αναστάσιου Καραποστόλου μπήκαν αποφασισμένοι να ευχαριστήσουν τον κόσμο που βρέθηκε στη… πρεμιέρα του γηπέδου και τους πρόσφεραν θέαμα και πολλά γκολ.
Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 20λεπτο του αγώνα η Πορταριά προηγούνταν με 3-0 και έκανε τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης πιο εύκολα.
Το τελικό σκορ έγραφε 8-0 και ήρθε να συνοδευτεί με την παρουσία του κόσμου στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο γήπεδό της μετά από τέσσερα χρόνια, αλλά και το πρώτο μηδέν παθητικό στην εστία.
Γιορτή, λοιπόν, για την Πορταριά που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια να έχει βρει τα πατήματά της και να παίρνει αποτελέσματα.
Θερμαϊκός Πορταριάς 8 : Μητράκος Β (5’, 80’), Βαγγλής (11’), Καπλάνι (10’, 65’ 70’), Χατζηφώτης (50’ 63’)
Αναγέννηση Βάβδου 0
Συνθέσεις:
Πορταριά: Τζέκης, Μπουζμπούρης, Καρατζίδης, Καραποστόλου, Σταμπουλής Θ, Καρράς, Μητράκος, Καπλάνι, Χατζηφώτης, Βαγγλής, Σταμπουλής Μ.
Αλλαγές: Λιτζερίνος, Πορταριανός, Κουτσουρές Γ, Γιαννόγλου
Βάβδος: Κιτσάνας, Βούλγαρης, Κούτρας, Γιαμπάνης, Πολυζώης, Καραγκιοζόγλου, Ζέκκας, Αγατιάνος, Ζαχαράς, Λαλόπουλος, Παπαδημητρίου.