Ο Μαρμαράς διατηρείται στην κορυφή της Α’ κατηγορίας και δείχνει, τουλάχιστον προς το παρόν, να παίρνει μια διαφορά ασφαλείας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Βέβαια, έτσι όπως είναι σχεδιασμένα τα play-off των πρωταθλημάτων τα πάντα μπορούν να ανατραπούν στο φινάλε.
Η Προποντίδα είναι στην κορυφή με 31 πόντους, έναντι 25 της δεύτερης Αρναίας, παρέα με την Ορμύλια και μπαίνει μια διαφορετική ψυχολογία στα ντέρμπι του δεύτερου γύρου που θα κρίνουν κατά πολύ τη διαμόρφωση του μίνι πρωταθλήματος των play-off.
Από την άλλη, σχετικά με το τελευταίο παιχνίδι με το Λάκκωμα, ο Διγενής παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και χωρίς προπονητή, με το σαφάρι να έχει καταλήξει σε ‘’deal’’ με τον Μιχάλη Χριστάρα.
Προποντίς Ν. Μαρμαρά 6 : Ανδριανούδης (25’), Ουζούνης (38’), Τσιακμάκης (60’), Ρεβενικιώτης (63’), Τσούρι (80’), Καρνόπουλος (88’).
Διγενής Λακκώματος 0 :
Συνθέσεις:
Μαρμαράς: (Γιαννουλίδης): Καμπούρης, Βαλαχής, Τσιακμάκης, Παπανικολάου, Ανδριανούδης, Βακαλόπουλος, Ψηλογιάννης (65΄ Κοντομιχάλης), Τσούρι, Ρεβενικιώτης (80΄ Χαλάτης), Ουζούνης (62΄ Αλβανός), Καρνόπουλος.
Λάκκωμα: (-) Ευθυμιάδης, Τσεκούρας (73΄ Κεμεντζετζίδης), Μηκές (79΄ Κυνδελέρος), Σιδηρόπουλος, Κουρατζίνος, Τσιφτσής, Κοντός, Φοιτάς, Τσακίρης (62΄ Μπράτσια), Τσαμασλίδης, Γαβρικούδης.
*Φωτογραφία ΕΠΣ Χαλκιδικής