Ευχές για καλή και κυρίως χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα χρονιά, αντάλλαξαν η Δήμαρχος Κασσάνδρας Α,ναστασία Χαλκιά και ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κασσάνδρας, Κυριάκος Χαλεπλής, κατά την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Βουλευτής Χαλκιδικής ΚΙΝ.ΑΛ. Απόστολος Πάνας, με τον οποίο η Δήμαρχος συζήτησε στο περιθώριο της εκδήλωσης για αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής.

Τη δημοτική διοίκηση εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλβανός Αθανάσιος και οι Αντιδήμαρχοι Παύλος Παντζίκης και
Φωτεινή Μίζογλου.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: ” Εύχομαι ολόψυχα καλή και δημιουργική χρονιά στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κασσάνδρας διαβεβαιώνοντάς τους για ακόμη μια φορά ότι ως Δήμος στεκόμαστε στο πλευρό τους στο δίκαιο αίτημά τους για προαγωγή τους σε Πυροσβεστικό Σταθμό καθώς η Κασσάνδρα παρουσιάζει πλήθος αναγκών. Τους διαβεβαιώνω επίσης ότι ως Επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο, πρόκειται να έχουμε αγαστή συνεργασία.
Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το θάρρος και την ετοιμότητά τους και τους ευχόμαστε στον Διοικητή αλλά και στους άνδρες του Σώματος υγεία και πρόοδο”.