Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα

  Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο σύλλογο Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος στην οδό Εδμόνδου Ροστάν 6 στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί ακρόαση της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα, χορωδία αλλά και για τραγουδιστές.

  Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες / -ουσες θα πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα:
  1. Οι υποψήφιοι/-ες τραγουδιστές (σολίστ) θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 17 έως 30 ετών.
  2. Οι υποψήφιοι/-ες χορωδοί θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 8 έως 30 ετών.
  3. Οι υποψήφιοι /-ες μουσικοί (όργανα) θα εξεταστούν σε κομμάτι δικής τους επιλογής. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 8 έως 30 ετών.
  Διευκρινίζεται ότι η ακρόαση των μουσικών (Ορχήστρα) αφορά τα κάτωθι όργανα:
      Πίκολο
      Φλάουτο
      Κλαρινέτο
      Όμποε
      Φαγκότο
      Σαξόφωνο
      Τρομπέτα
      Τρομπόνι
      Εμφώνιο
      Κόρνο
      Τούμπα
      Άρπα
      Βιολί
      Βιόλα
      Τσέλο
      Κόντρα Μπάσο
      Κλασική Κιθάρα
      Μπουζούκι
      Ευρωπαϊκά Κρουστά
  Drums
      Πιάνο
      Ακκορντεόν
      Ηλεκτρικό Mπάσο
      Κανονάκι
      Σαντούρι
  4. Ως ημερομηνία γέννησης του/της υποψηφίου λογίζεται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησης για τα κατώτερα όρια και η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης για τα ανώτερα όρια.
  5. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με συμπλήρωση της φόρμας και αποστολής της ως συνημμένο στη διεύθυνση orchestraofgreece@gmail.com
  6. Η ακριβής ώρα – μέρα των υποψηφίων και οι λεπτομέρειες της διαδικασίας προσέλευσης και εξέτασης θα κοινοποιηθούν στους/στις υποψηφίους με απαντητικό email.
  7. Σε περίπτωση κωλύματος προσέλευσης, ακύρωσης δηλωθείσας συμμετοχής, ανάγκης ερωτήσεων ή διευκρινίσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα στο orchestraofgreece@gmail.com
  Σας επισημάνουμε ότι η ΣΟΝΕ λειτουργεί με βάση τον κανονισμό της και δεν παραβιάζεται από κανένα μέλος. Εφόσον διαβαστεί και αποδεχθεί, συμπληρώνετε την αίτηση.