Σε γιορτινό κλίμα τελέσθηκε ο Αγιασμός για τη νέα χρονιά και ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δασαρχείο Κασσάνδρας παρουσία και της Δημάρχου Κασσάνδρας Αναστασίας Χαλκιά η οποία κέρδισε και το φλουρί.

Η Δασάρχης Κασσάνδρας, Μαργαρίτα Μπαχατουριάν ευχήθηκε να είναι το 2020 γεμάτο από επιτυχίες και ευχαρίστησε τη Δημοτική αρχή για τη συνεργασία με σκοπό την επίλυση σοβαρών προβλημάτων.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Δήμαρχος Κασσάνδρας η οποία στην κοπή της πίτας συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Αλβανό, τους Αντιδημάρχους Φωτεινή Μίζογλου και Παύλο Παντζίκη ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Κασσάνδρας Σερέτης Ιωάννης.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης ο Διοικητής του Α.Τ Κασσάνδρας και ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κασσάνδρας.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε:  «Εύχομαι ολόψυχα στο Δασαρχείο Κασσάνδρας καλή χρονιά με επιτυχίες. Θεωρώ ότι η υπηρεσία αυτή είναι ένας βασικός συνεργάτης του Δήμου Κασσάνδρας με κοινό στόχο την επίλυση των προβλημάτων που χρονίζουν στον τόπο μας.

Η δημοτική Αρχή στάθηκε σήμερα τυχερή με το φλουρί να βρίσκεται στο κομμάτι της αλλά είναι πραγματικά τυχερή όταν τέτοιες υπηρεσίες όπως το Δασαρχείο, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική , με την άριστη στελέχωσή τους, δραστηριοποιούνται μαζί της με κοινό στόχο. Χρόνια πολλά σε όλους».