Παρουσία πολλών μελών της αλλά και φίλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής, Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας.

Με ενθουσιασμό αντάμωσαν τα μέλη της Βάσης Ετοιμότητας Κασσάνδρας της ΕΟΔ κατά την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στη Φούρκα.

Τα μέλη που αυτή τη φορά συγκεντρώθηκαν όχι με αφορμή κάποιο έκτακτο, επικίνδυνο περιστατικό αλλά με αφορμή μια χαρούμενη εκδήλωση αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά δίχως έκτακτες ανάγκες.

Παρούσα ήταν και η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά και με τις δύο ιδιότητές της, αυτή βεβαίως της Δημάρχου αλλά και εκείνη της εθελόντριας- διασώστριας. Ιδιότητα που ποτέ δεν ξεχνά και υποστηρίζει σε κάθε της βήμα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Αλβανός ο Αντιδήμαρχος Παύλος Παντζίκης και ο Πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.Κ Ηρακλής Λειβαδιώτης.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: «Είμαι συγκινημένη που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσους υπέροχους φίλους. Ανθρώπους που μοιραστήκαμε τη χαρά της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Μοιραστήκαμε τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια όνειρα για τον Εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά. Τους εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να είναι γεροί και να συνεχίζουν. Είμαι δίπλα τους».