Αναλυτικά:

«Οι εντυπώσεις που έχω αποκομίσει αυτό το σύντομο διάστημα που είμαι στην ομάδα είναι πάρα πολύ θετικές απ’όλους, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, δουλεύουμε πολύ καλά όλες αυτές τις δύο εβδομάδες και νομίζω ότι αποτελέσματα αυτής της δουλειάς ήδη φάνηκαν στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Βέροια, του οποίου το αποτέλεσμα κρίνω ως δίκαιο, καταθέσαμε ψυχή και όλα όσα χρειαζόντουσαν προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας.

Την Κυριακή επίσης έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μία ομάδα η οποία καθ’όλη την διάρκειά του βρίσκεται στην πρώτη θέση και νομίζω ότι αυτό λέει πολλά. Θα πάμε όπως και την προηγούμενη εβδομάδα να αποκομίσουμε βαθμολογικά οφέλη γιατί εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες».

Σε ερώτηση μας για τον ρόλο που θα παίξει η έδρα στην έκβαση της μάχης για την παραμονή, ο Γιάννης τόνισε:

«Σίγουρα ειδικά στα παιχνίδια με τους ανταγωνιστές μας τα οποία είναι τα περισσότερα νομίζω εντός έδρας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, νομίζω ότι είναι ο μοναδικός μας στόχος και θεωρώ επίσης ότι είναι το βήμα που θα μας δώσει την σωτηρία».

Πηγή φωτογραφίας: ΠΟ Τρίγλιας ( Μαρία Αρχοντοπούλου)