Μια ωραία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Ο.Π.Ε.Δ.Τ ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της ομάδας παρουσία του Διοικητή του Α.Τ Αγίου Νικολάου κ. Κλάψα Φώτιο, του Αντιδήμαρχου Σιθωνίας κ. Ζήσιο Βασίλειο, του Προέδρου κοινότητας Σάρτης κ. Σπανό Μιχαήλ και μελών της ομάδας, κατοίκων της περιοχής και μελών της ΛΕΦΕΔ Χαλκιδικής.

Στην εκδήλωση πήραν το λόγο ο Αντιδήμαρχος Σιθωνίας, ο Διοικητής Α.Τ Αγίου Νικολάου, ο Πρόεδρος κοινότητας Σάρτης, οι οποίοι εξήραν το έργο της ομάδας.

Με έκπληξη ο Πρόεδρος κοινότητας Σάρτης πραγματοποίησε Τιμής Ένεκεν στην Ο.Π.Ε.Δ.Τ ΄΄ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ΄΄ & στην ΛΕΦΕΔ Χαλκιδικής.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε μία σημαντική ομιλία από την ΛΕΦΕΔ Χαλκιδικής με θέματα Α΄ βοηθειών και παλαιικής άμυνας.

Επίσης, ο πρόεδρος, Δραμουνδανης Χαράλαμπος της ομάδας εθελοντών ”Δραγουντέλι” πρόσθεσε τα παρακάτω:

«Με αφορμή την σημερινή εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας εκ μέρους όλου του Δ.Σ και των μελών της ομάδας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σάρτης κύριο Σπανό Μιχάλη για την απονομή της “τιμής ένεκεν”. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τα μέλη να αναγνωριζόμαστε από ανθρώπους με το ίδιο σθένος. Η συνεισφορά των μελών στην μεγάλη δασική πυρκαγιά του 2018 θα είναι ίδια και με άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, οι οποίες ευχόμαστε να μην είναι της ίδιας έντασης και έκτασης».