Της άσπρης βούλας έγινε στο γήπεδο ‘’Νάκης Αυγέρης’’ της Ολύνθου καθώς καταλογίστηκαν τρία πέναλτι, ένα για την Όλυνθο και δυο για τα Μουδανιά.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο γήπεδο των Μουδανιών, παρόλα αυτά ένα μικρό προβάδισμα, θα μπορούσε να πει κανείς, πως έχουν τα Μουδανιά μετά το γκολ που πέτυχαν εκτός έδρας.

Το πρώτο μέρος θα περάσει στην ιστορία χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, με τις δυο ομάδες να περιορίζονται σε ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες. Από τα αρνητικά του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο τραυματισμός του Καρσλίδη των Μουδανιών, που όλοι εύχονται να μην είναι σοβαρός.

Στην επανάληψη, η Όλυνθος άνοιξε το χορό των πέναλτι μετά την παράβαση που κέρδισε ο Γεραντζής από τον Λουιζίδη και ευστόχησε ο Σκέμπι. Ο κεντρικός αμυντικός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες, μέσα σε διαμαρτυρίες του ΠΟΜ.


Λίγα λεπτά αργότερα, συγκεκριμένα στο 59’, τα Μουδανιά κέρδισαν το πρώτο δικό τους πέναλτι, έπειτα από μαρκάρισμα του Καράι στον Κορομπίλη, ωστόσο ο Μανόλοφ έστειλε τη μπάλα άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Η αναμέτρηση συνέχισε να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τα Μουδανιά να κερδίζουν ένα ακόμη πέναλτι, το δεύτερο δικό τους, τρίτο του ματς, με τους γηπεδούχους να το αμφισβητούν. Στο τελευταίο πέναλτι ευστόχησε ο Ροφαέλας για τα Μουδανιά, κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, το ισόπαλο αποτέλεσμα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο στάδιο των Μουδανιών.

«Sold out» από τους φίλους του ποδοσφαίρου

Αρκετός ήταν ο κόσμος που εκμεταλλεύτηκε τις καλές καιρικές συνθήκες και πήγε να παρακολουθήσει την πρώτη ημιτελική αναμέτρηση των δυο ομάδων.

Όπως αποδεικνύεται και από το φακό του Χαλκιδική Πολιτική η κερκίδα του γηπέδου της Ολύνθου είναι, σχεδόν, κατάμεστη.

Όλυνθος Ολύνθου 1 Σκέμπι 50’
ΠΟ Μουδανιών 1 Ροφαέλας 82

Συνθέσεις:

Όλυνθος (Νεοφώτιστος): Πανισκάκης Ν, Σάγγος, Καραγκιοζίδης, Βέντζιος, Καράι, Αθανασιάδης Σαβ, Νικολαΐδης, Πανισκάκης Μ, Γεραντζής, Σκέμπι, Πανανός
Αλλαγές: Πάνος, Στερμούγκου

Μουδανιά (Μαχαιρίδης): Ταμπός, Μανόλοφ, Λουιζίδης, Νίνος, Αθανασιάδης Στ, Φιλιππίδης, Καρσλίδης, Κορομπίλης, Παναγιωτόπουλος, Ροφαέλας, Κατζιόλιας
Αλλαγές: Κανάνι, Χατζηστεργίου, Ντόι, Πασσαλής