Είδηση που συγκλονίζει για Κόμπι – Θα είχαν σωθεί όλοι για λίγα μέτρα! (vid)

  Σύμφωνα με το μέλος του πενταμελούς διοικητικού συμβουλίου της υπηρεσίας, Τζένιφερ Χόμεντι, το ελικόπτερο που πετούσε στα «τυφλά» απείχε μόλις 6-9 μέτρα προκειμένου να περάσει πάνω από έναν λόφο ώστε τελικά να αποφύγει τη συντριβή.

  Η ίδια ανακοίνωσε ότι το ελικόπτερο είχε ανέβει σε 2.300 πόδια υψόμετρο όταν άρχισε να πέφτει με ταχύτητα 37χλμ./ώρα προσθέτοντας ότι κάθοδος με τέτοια ταχύτητα ήταν πολύ γρήγορη για να υπάρξει προσγείωση σημειώνοντας παράλληλα ότι το Sikorsky ταξίδευε με ταχύτητα 244χλμ./ώρα.

  «Γνωρίζουμε λοιπόν ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη» είπε η Χόμεντι η οποία έστρεψε τα βέλη της προς την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας, καθώς, όπως είπε, η Υπηρεσία της είχε απαιτήσει πριν από 16 χρόνια να επιβάλει στα ελικόπτερα που μεταφέρουν έξι επιβάτες και πάνω να διαθέτουν σύστημα εντοπισμού εδάφους αλλά η FAA δεν ακολούθησε την οδηγία της.

  Εξάλλου στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ότι απέμεινε από την συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ και τα υπόλοιπα οκτώ άτομα.

  Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την National Transportation Safety Boar και στην ουσία βλέπουμε τα διασκορπισμένα συντρίμμια από εικόνες drone.

  Στα πλάνα οι ειδικοί ερευνούν την περιοχή ψάχνοντας στα συντρίμμια, τα οποία διασκορπίστηκαν σε ακτίνα 150 μέτρων από το σημείο της τραγωδίας.

  Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων το ελικόπτερο Sikorsky S-76Β καταστράφηκε ολοκληρωτικά, ενώ στη συνέχεια κάηκε το μεγαλύτερο μέρος του.

  Βίντεο από τα συντρίμμια

  Πηγή: filathlos.gr