Χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο της Χαλκιδικής, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου για το νέο έτος και η κοπή βασιλόπιτας. 

Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Αντώνιος, παρουσία σύσσωμης της Διοίκησης και του προσωπικού του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ο οποίος και ευχήθηκε σε όλους, υγεία, συνύπαρξη και συνδιακονία.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, με κερδισμένο της βραδιάς, τον Β΄ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου , κο Κρημνιανιώτη Δημήτρη .

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου , κος Κουφίδης Ιωάννης, ευχήθηκε για ένα ευτυχές και δημιουργικό νέο έτος, με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ως εκπρόσωπος του επιχειρηματικού κόσμου, ευχήθηκε σε όλους τους επαγγελματίες, δύναμη για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να συνεχίσουν το «επιχειρείν», καθώς και κέρδη από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, με θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν την επιχειρηματικότητα του νομού.