Άνοιξε ο δρόμος στο Γομάτι – Γ. Γιώργος: Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υπομονή του

    Μια γέφυρα διαστάσεων 3 επί 6 μέτρα είναι το νέο κομμάτι που κατασκευάστηκε και ενισχύει τον δρόμο στο Γομάτι Χαλκιδικής μετά τις πλημμύρες του Νοεμβρίου και την ολοσχερή ζημιά που υπέστη. Η γέφυρα κατασκευάστηκε δίπλα στην παλιά με σκοπό τα νερά να έχουν μεγάλο περιθώριο διαφυγής και στις περιπτώσεις έντονης νεροποντής να μην “τρώνε” τον δρόμο από τα πλαϊνά. Ο δρόμος ολοκληρώθηκε με την ασφαλτόστρωση που έγινε, ενώ μένει η διαγράμμιση.

    “Πέρασαν δύο δύσκολοι μήνες για τη Χαλκιδική μετά τις πλημμύρες των τελευταίων μηνών”, επεσήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος. “Ασ μην ξεχνάμε πως στην ίδια περιοχή χάσαμε δύο συνανθρώπους μας το 2000, ενώ ο δρόμος καταστράφηκε το 2014, το 2017 και τώρα”, σημείωσε με έμφαση ο κ. Γιώργος.

    “Θέλω να πιστεύω ότι ήταν ένα σημαντικό έργο για την περιοχή και ευχαριστώ για την υπομονή τους τους κατοίκους και διερχόμενους που ταλαιπωρήθηκαν”, συμπλήρωσε ο ίδιος.

    Μεταξύ των εργασιών για τη γέφυρα έγιναν στηρίξεις πρανών, κοπή χόρτων και διαπλάτυνση του βοηθητικού δρόμου στο Γομάτι.