Με προσωπική του επιστολή, επικοινώνησε με τους πελάτες -φιλοξενούμενους της SANI, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου SANI-IKOS δρ. Ανδρέας Ανδρεάδης, τονίζοντας ότι πρώτο μέλημα της εταιρίας είναι η φροντίδα και η ασφάλειά τους, και σημειώοντας ότι ανυπονούν όλοι οι άνθρωποί της, να τους καλοσωρίσουν, μόλις λήξει η παρούσα φάση.

Πιο αναλυτικά, στην ομολογουμένως πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα επιστολή, ο CEO του ομίλου SANI-IKOS, αναφέρει:

«Αγαπητέ επισκέπτη,

Εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας Sani Resort, σας απευθύνω ένα μήνυμα φροντίδας και ενδιαφέροντος καθώς η ασφάλεια και ευημερία σας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας, ανά πάσα στιγμή και ειδικά σε αυτό το αβέβαιο κλίμα.

Τα τελευταία 50 χρόνια, αρχή της Sani Resort ήταν πάντα η φροντίδα των φιλοξενουμένων μας σαν  δικής μας οικογένεια. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αυτή η βασική αξία καθοδηγεί όλους μας στη SANI να ανταποκριθούμε στο νέο κορωναϊό, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για να προστατεύσουμε εσάς και τις οικογένειές σας.

Είναι σαφώς μια μοναδική και σοβαρή πρόκληση που προκαλεί φυσικά αβεβαιότητες και ανησυχίες. Θέλω, όμως, να γνωρίζετε ότι όχι μόνο συνεχίζουμε να παρακολουθούμε αλλά και να αντιδρούμε στην κατάσταση, επιδεικνύοντας σταθερή αποφασιστικότητα ώστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους μας το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας ώστε να μπορείτε να ταξιδέψετε με εμπιστοσύνη. Όπως αναμένεται από εμάς-το World’s Leading Family & Beach Resort- τα ήδη ισχυρά πρότυπα υγιεινής μας, ενισχύονται ακόμα περισσότερο με την εφαρμογή μιας σειράς μέτρων, ακολουθώντας όλες τις τελευταίες οδηγίες για τον COVID-19 από τις διεθνείς και τοπικές αρχές.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεχή υποστήριξη και αφοσίωσή σας και να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη αυτής της κατάστασης ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να στηρίξουμε επισκέπτες, συνεργάτες και υπαλλήλους μας καθ ‘όλη αυτή την περίοδο.

Κρατώντας καθημερινά υψηλά το αίσθημα ασφάλεια σας στο Sani Resort αλλά και προετοιμάζοντας την μοναδική εμπειρία οικογενειακών διακοπών που οι πελάτες μας αποκαλούν «Sani Magic», είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα ο ήλιος θα λάμψει στο θέρετρό μας και θα δούμε ξανά τα χαμόγελα των επισκεπτών μας, μαγεμένοι από το «Sani Magic».

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στο Sani Resort».